Gawangdotmy

Gawangdotmy

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

JDT I lepas geram pada Felda United

Kememangan JDT I 3-1 keatas Felda United malam tadi menyaksikan kemantapan kombinasi pemain muda, senior dan import JDT 2017. Azamuddin Akil hebat mengatur hantaran tepat untuk membolehkan 2 gol kemenangan menjadi milik JDT.

T-Team mangsa amukan Tok Gajah

Kekalahan paling besar musim 2017, itulah yang dapat digambarkan untuk perlawanan T-Team menentang Pahang FC malam tadi. Tewas 5-0 tanpa balas sesuatu yang mengejutkan seluruh peminat T-Team yang melihat persiapan pasukannya pada musim ini sangat hebat.

"Hukuman berat memiliki, menggunakan, jual jersi tiruan TRW"

KEMENTERIAN Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepengunaan (KPDNKK) memandang serius berhubung jualan jersi The Red Warrior (TRW) ciplak yang dijual secara berleluasa di pasaran dan tidak akan berkompromi kepada peniaga yang degil.

Komen menarik di status TSAM- "Haters" Kagumi TMJ?

Aku baru lepas tengok nama-nama yang dicalonkan untuk jawatan Presiden FAM. Aku sokong Tunku Ismail walaupun aku haters JDT. Semua orang tahu aku haters JDT. Benci sampai ke tulang hitam. Tapi ada lah sebab aku sendiri kenapa aku nak baginda naik jadi Presiden FAM. Haters pun haters jugak tapi bab rasional kena rasional. Ini sebab-sebabnya.

Perlawanan tertunda diganti pada 21 febuari ini

Perlawanan yang ditunda pada 21 januari lalu akan diganti pada 21 februari ini di stadium asal perlawanan. Berikut adalah 3 perlawanan yang terlibat:

Melalui pemerhatian di laman-laman media sosial pemain bola sepak Malaysia, Khairul Fahmi antara pemain bola sepak Malaysia yang paling aktif dan popular di instagram dengan jumlah pengikut mencapai 413 ribu  (follower) dan kerap mengemaskini status di instagramnya.

Page 3 of 58
We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree